Hosting

Domeinnaamregistratie en webhosting is noodzakelijk om uw website of webshop 24/7 online te krijgen. Als u hier niet bekend in bent dan kunt u dit met een gerust hart aan ons over laten.

ASN-Solutions registreert uw gewenste domeinnaam - mits deze nog niet bezet is - en host uw te ontwikkelen website of webshop.
 

Wij maken voor beide toepassingen - website en webshop - gebruik van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS-Systeem).

De klant kan heel gemakkelijk de website of webshop zelf beheren. Het is geen enkel probleem om uw teksten, foto's of producten te plaatsen op uw eigen website of webshop. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een internet verbinding.


Prijzen

Voor een website kunt u al vanaf € 8,25 per maand (excl. b.t.w.) het laten hosten bij ons. Dit is dan exclusief uw domeinnaam (.nl). 


Voor een webshop kunt u al vanaf € 12,50 per maand (excl. b.t.w.) het laten hosten bij ons. Dit is exclusief uw domeinnaam (.nl).

 

Het is ook mogelijk om per maand een vast bedrag van € 29,00 (excl. b.t.w.) betalen. Hierin is dan het onderhoud/beheer, domeinnaam en hosting inbegrepen. Voor een uitgebreider overzicht kunt u terecht op de tarieven  pagina.

 

Streep-verticaal-700-px 

Streep-150px

ADRESGEGEVENS

Streep-150px


ASN-Solutions

Samsonweg 48
1521 RM  Wormerveer

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.


  
Streep-150px

CONTACT

Streep-150px

Contact: ASN-Solutions

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 075-6403541
Mobiel: 06-53575977


Streep-150px

BEDRIJF

Streep-150px

BTW.nr: NL188602288B01
K.v.K.: 52258556

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.